КНИГА ЗАВЕТЪТ НА НОВОТО ВРЕМЕ

Цена: 8.89 лв. 8.88 лв.
ЗАВЕТЪТ НА НОВОТО ВРЕМЕ
Увеличи


Здравейте, уважаеми читатели! Аз се казвам Римин и в настоящата книга ще ви разкажа историята на планетата Хосп, която се намира  в системата от планети около звездата RHTTSDN в далечния Космос.

Това е един разказ за нейното възникване, развитие и съществуване. За смисъла на зародилия се  в далечното минало живот и защо е нужно да я има. Тя е неразделна част от Галактическия свят и заема своето място в него.

Поднесената информация е възможно най-разбираема – без сложни и неясни термини.

Уважаеми читатели, бъдете сигурни, че авторът на книгата също не знаеше какво и как трябва да се пише. Всичко, което възпроизвеждаше, го получаваше като текст или изображение в реално време. Не питайте как така пише и кои му подават информация. На този въпрос вие – земните жители, няма как да получите отговор. Вашето мирознание е толкова малко и ограничено, че не съществува ценностна система, с която може да се даде отговор на този въпрос.

В никакъв случай не искам и не е необходимо да претендирам, че това, което е написано в книгата, е самата истина и друга не съществува. Напротив, нека всеки читател сам за себе си да избере какво да приеме и какво не от нея.

Всичко, което ще прочетете тук, ще бъде като един малък огън, който ще грее във вашите души и колкото повече се опитвате да вникнете в самите себе си, толкова този огън ще се разгаря и ще ви бъде подкрепа във вашия житейски път.

Надявам се, че всеки от вас ще открие нещо ценно в книгата, с което ще направи живота си по-хубав и по-смислен. Ще придобие по-голяма увереност в настоящето и бъдещето си и тези на своите поколения.

Приятно четене от мен, вашият магически разказвач на древни и не толкова древни истории, Римин!

Книга                            Заветът на Новото време
Поредица                      Книги от Космоса и за Космоса
Автор / Издател            Румен Филев

Брой страници              108

Година на издаване      2022

Корици                         меки

Език                              български

Тегло                            200 грама

Размери                        148/210

Печатни коли                27

ISBN                             9783982381305

Баркод                          9783982381305
Категории                     Езотерика


Този сайт използва само бисквитки (cookies), които не съхраняват лични данни. Разбрах Още информация